Indlæser...

Golf

  1. Pure2Improve Tempo Træner Golf
    Pure2Improve Tempo Træner Golf
    Normalpris 348,58 Kr 348,56 Kr 278,85 Kr
pr. side
1 varer

Bred vifte af Golfprodukter

Pure2Improve tilbyder et stort udvalg af produkter, der kan bruges til golf. Øvelsesmaterialerne kan bruges til træning for at forbedre golfteknikken. Produkterne er specielt designet til at blive brugt på kontoret og hjemme i stuen eller i haven.

Golfnet til Øvelse

Pure2Improve Golf Nets er meget populære. Disse net kan bruges til at øve forskellige typer af svingemetoder. Golfnet til øvelse er designet til at gøre det samme swing som du er vant til at udføre på golfbanen.

Golf Puttemåtter

Golf Puttemåtter er designede til at øve din puttingteknik. Disse måtter af mærket Pure2Improve er nemme at tage med dig og kan bruges overalt. Det er muligt at se præcis, hvordan boldens rulning var. På den måde kan det analyseres ordentligt, og pointer til forbedring kan bemærkes.

Forbedre dine Swings

FysioSupplies tilbyder en lang række produkter som hjælper dig forbedre din svingekraft. Med Pure2Improve Tempo Træner Golf, trænes forskellige typer muskler som behøves for en god udførelse af swings. Swingbevægelsen forbedres takket være at enden på Tempo Træneren har en vægt som hælder bagud I forhold til resten af golfkøllen. Træning med Pure2Improve Ærme med Vægte til Golftræning øger også kraften i dit swing. Slagets afstand øges og giver en bedre boldfølelse. p>