Indlæser...

FASCIQ

Side
pr. side
25 varer

IASTM teknik

FASCIQ® tilbyder forskellige værktøjer til at udføre IASTM teknik. IASTM står for 'Instrumental Assisted Soft Tissue Mobilization'. Ved anvendelse af denne teknik kan smertepunkter i bindevævet detekteres og efterfølgende behandles. Massering med et IASTM-værktøj på det rigtige sted vil medføre, at patienten efterhånden vil opleve mindre smerte.

FASCIQ®-produkter for IASTM

FysioSupplies har flere produkter i sortimentet til at udføre IASTM behandling med. FASCIQ® Kys er primært egnet til at stryge med, fordi værktøjets kanter er runde, men det er også muligt at scanne og behandle med FASCIQ® Kys. FASCIQ® Stort Styr er også beregnet til strygningsbevægelser. FASCIQ® Stort Styr tillader brugeren at udføre dybe strygningsbevægelser og bruges hovedsagelig til store muskelgrupper. For små muskelgrupper er der FASCIQ® Lille Styr.

FASCIQ® redskaberne findes også tilgængelige som sæt. FASCIQ® Lille Sæt er egnet til små muskelgrupper og kropsoverflader, og FASCIQ® Stort Sæt til store muskelgrupper og kropsoverflader. Brugen af forskellige instrumenter fra FASCIQ® kan tilføre værdi til behandlingen. Det er også muligt at udvide et værktøj med et andet værktøj.

Cupping massage

FASCIQ® har også produkter som er egnede til at udføre en dybvævsmassage. Dette kan gøres med massage kopper lavet af silikone. FASCIQ®-kopper er lette at lægge tryk på og bevæge hen over kroppen, så bindevævet masseres. Kopperne fås separat i forskellige størrelser og også som sæt.