Indlæser...

Bauerfeind

  1. Bauerfeind GenuTrain S Pro Knee Brace
    Bauerfeind GenuTrain S Pro Knee Brace
    1.875,00 Kr 1.500,00 Kr
  2. Bauerfeind Sports Knee Strap
    Bauerfeind Sports Knee Strap
    374,25 Kr 299,40 Kr
  3. Bauerfeind Sports Knee Support
    Bauerfeind Sports Knee Support
    636,75 Kr 509,40 Kr
Side
pr. side
23 varer

Bauerfeind bandager

Bauerfeind kan tilbyde medicinske hjælpemidler, som har en positiv indflydelse på brugeres sundhed. Det er Bauerfeinds mission at sørge for, at brugeren kan leve uden smerter og problemer. Deres produkter opfylder de højeste kvalitetskrav.

Bandager, ortoser, terapeutiske støttestrømper og støttesåler

De medicinske hjælpemidler fra Bauerfeind kan anvendes forskellige steder på kroppen. Der findes skinner og bandager, som kan hjælpe med forskellige indikationer, til blandt andet albue, ankel, hæl, knæ og underbenet. En af de mest solgte Bauerfiend-produkter er en GenuTrain S. Det er en knæbandage, som er rigtig behagelig at have på. Udover, at den sørger for støtte er den også smertelindrende.

Et komplet sortiment af Bauerfeind-bandager

FysioSupplies har det største og mest komplette udvalg indenfor fysioterapiprodukter og garanterer, at du som kunde altid får den bedste pris. FysioSupplies matcher nemlig den pågældende pris, hvis du finder varen billigere andetsteds. Du er på den måde forsikret for, at du altid får den laveste pris. At bestille hos FysioSupplies er hurtigt og nemt; man kan betale sikkert online med et kreditkort, med bankoverførsel eller med PayPal. Bestiller man ofte hos FysioSupplies, så er det også muligt at bestille sine varer og betale efter levering.

Har du nogen spørgsmål eller kommentarer? Vores kundeservice står altid parat til at hjælpe dig.