Indlæser...

Dynamometre

  1. Skovlgreb
    Skovlgreb
    482,81 Kr 386,25 Kr
  2. Baseline algometer 10kg-gevoelig
    Baseline algometer 10kg-gevoelig
    1.453,13 Kr 1.162,50 Kr
Side
pr. side
22 varer

Udvalg af Dynamometre

FysioSupplies tilbyder et stort udvalg af dynamometre (kraftmålere): dynamometre til håndled og underarm, ryg-, ben- og brystdynamometre, hånddynamometre, knibemålere og forskellige typer hydrauliske tryk- og træk-dynamometre.

Baseline Dynamometers

Baseline har forskellige produkter, der kan udføre målinger af muskelstyrke, bevægelsesrækkevidde og andre kropsmålinger. Hydraulisk Hånd Dynamometer fra Baseline viser præcis hvor meget kraft hånden bruger, uden at du behøver at røre håndtaget. Et andet Baseline Dynamometer er Underarm dynamometer. Dette dynamometer foretager en præcis måling af styrken i håndleddet og i underarmen. Resultatet vises på dynamometeret. En digital udgave findes også tilgængelig: Underarm Dynamometer Digital.

Hånddynamometre og Knibemålere

Ved siden af Baseline, tilbyder FysioSupplies også Hånddynamometers og Knibemålere fra mærker så som FS, Jamar. Hoggan MicroFET2 Trådløs er det mest omkostningseffektive og ergonomisk designede hånddynamometer, der findes på markedet i øjeblikket. FET står for Force Evaluation & Testing. Det elektriske hånddynamometer er trådløst og har en perfekt pasform til hånden. Det kan bruges til at udføre forskellige målinger af muskelkraft, og måler muskelkraft på alle niveauer objektivt og pålideligt.